Kantoor GroenLinks Apeldoorn

Anoek van der Weijden wordt nieuwe fractiemedewerker

Anoek van der Weijden wordt de nieuwe fractiemedewerker van GroenLinks Apeldoorn. Zij volgt Margien de Vries op, die na 17 jaar heeft besloten te stoppen.

Afgelopen november hebben we aangegeven dat Margien de Vries na bijna 17 jaar heeft besloten te stoppen met haar werkzaamheden als fractiemedewerker voor GroenLinks Apeldoorn. In de weken hierna hebben we een vacature gesteld en hebben we fijne gesprekken gevoerd met heel goede kandidaten. Iedere kandidaat had op eigen wijze bijzondere kwaliteiten en sloot goed aan bij onze GroenLinks kleuren rood en groen. We hebben daarop nagedacht hoe we een ieders kwaliteiten het beste tot z’n recht konden laten komen en in welke rol. We kozen voor Anoek van der Weijden voor de vacante functie van fractiemedewerker. 

Anoek is 30 jaar, woont in Ugchelen en is een echte regeltante. Ze is sterk in organiseren en het bewaren van overzicht en de rust. Met die kwaliteiten kan ze de fractie goed ondersteunen. Haar kinderjaren bracht ze door in Radio Kootwijk waar ze samen met haar oma de dorpsvergaderingen bijwoonde. Zo ontstond haar interesse in de politiek. Later liep ze stage bij 055TV waar ze meewerkte aan verschillende politieke programma’s waaronder ‘Politieke Praatjes’, waarbij politieke lijsttrekkers werden geïnterviewd.

Anoek kijkt uit naar haar rol als fractiemedewerker van GroenLinks om zo weer betrokken te zijn bij de Apeldoornse politiek. Anoek start op 21 januari, waarbij Margien het inwerktraject van Anoek zal verzorgen. Op 31 januari neemt Anoek de rol van fractiemedewerker volledig over van Margien. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Anoek zich de rol snel eigen zal maken en naar eigen inzicht verder vorm zal geven. Ook de andere kandidaten willen we bedanken voor hun sollicitatie en interesse in de functie. We zien jullie graag bij GroenLinks Apeldoorn en kijken uit naar onze samenwerking in andere vormen.

Anoek, welkom bij onze fractie! We kijken uit naar onze samenwerking en het najagen van onze gezamenlijke ambities. We hebben er weer een fantastische versterking bij!