GroenLinks Apeldoorn komt graag met je in contact: over zaken die je bezig houden, om je vragen te beantwoorden, om te vertellen waar we voor staan, of……vul zelf maar in!

Contact leggen kun je doen met het bestuur, voor als je bijvoorbeeld betrokken wilt worden bij onze activiteiten, of met de fractie voor als je vragen hebt over de GroenLinkse kijk op de Apeldoornse politiek.

Het bestuur vertegenwoordigt de leden

Het bestuur is bereikbaar:

  • per mail: bestuur@groenlinksapeldoorn.nl
  • kom langs: De Algemene LedenVergadering (ALV) is de eenvoudigste manier om je mede-GroenLinks Apeldoorn-leden te ontmoeten. De ALV wordt twee keer per jaar gehouden, en wordt aangekondigd via nieuwsbrief (per e-mail) en via de website. Het bestuur vergadert ongeveer een keer per maand en neemt graag de tijd voor belangstellenden die meer van GroenLinks Apeldoorn willen weten.
  • doe mee: Doe mee aan onze activiteiten - ofwel campagne, ofwel landelijke meet-ups, ofwel lokale acties. Deze evenementen worden via de website en via facebook en/of nieuwsbrief meegedeeld. Iedereen is van harte welkom!

De fractie is de politieke kracht in de gemeenteraad

De fractie is bereikbaar:

  • per mail: groenlinks@apeldoorn.nl of via een van de fractieleden.
  • per post: GroenLinks, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn
  • kom langs: Ons fractiekantoor bevindt zich in het Oude Raadhuis, Raadhuisplein 8. De ingang is aan de Marktpleinzijde. Neem van tevoren contact met ons op om te weten wanneer we er zijn! Wij zijn meestal op maandagochtend en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig. Daarnaast kun je ons iedere donderdagavond vinden op de politieke markt, die vanaf 19.00 uur gehouden wordt in het Stadhuis. Via deze link kun je kijken wat er op de politieke agenda staat.

Wil je meer weten over wat gemeenteraadsleden doen? Neem dan gerust contact op met de fractie of kijk eens op deze links: https://www.leerplatformraadsleden.nl/ & https://www.raadsleden.nl/het-raadslid/wat-doet-de-gemeenteraad

Wil je de activiteiten van GroenLinks Apeldoorn financieel ondersteunen?

  • Triodos bankrekening NL 61 TRIO 0786 8203 57 ten name van GroenLinks Apeldoorn. Elke gift is van harte welkom. Je kan ook via deze link rechtstreeks een donatie doen.

Zie je een fout op de website? Of heb je een verbeterpunt? Stuur een berichtje naar de webmaster: webmaster@groenlinksapeldoorn.nl

Voor de enthousiaste lezers is ook ons afdelingsreglement online beschikbaar!