Ik ben een optimist. Ik ben realistisch, niet al te zweverig, het hart op de goede plek. Ik ben to-the-point en een beetje ongeduldig.

Als jochie opgegroeid in de Achterhoek. Voor mijn studie in Utrecht gaan wonen. Na mijn opleiding diverse banen bij grote gemeenten als technisch ambtenaar. Ruim 12 jaar commerciële ervaring in het bedrijfsleven. Voor mijn baan ben ik nu ICT adviseur voor 3 Noord-Veluwse gemeenten.

Mijn interesse in politiek is vanaf mijn jeugd gegroeid. Vroeger thuis goede gesprekken met ouders over landelijke politiek. Nieuwsuur op zondagmiddag was vaste kost. Altijd nieuwsgierig wat er lokaal en (inter)nationaal gebeurt.

“We gaan voor duurzame vernieuwing: Gewoon is niet goed genoeg”. In deze ambitie kan ik mij heel goed vinden. De lat mag van mij hoog liggen. In de GroenLinks fractie ben ik de deskundige op de onderwerpen ruimtelijke ordening en digitalisering ICT.

Mijn hobby’s zijn lopen en fietsen over de prachtige wegen en gravelpaden op de Veluwe. Stiekem heb ik nog een droom om met mijn racefiets door de laars van Italië te fietsen. Maar eerst voor een groot succes knokken bij de gemeenteraadsverkiezing in maart 2022.