Mijn naam is Anoek van der Weijden, geboren op 19 mei 1988 in Radio Kootwijk. Samen met mijn vriend ben ik net verhuisd naar Ugchelen waar wij druk bezig zijn om ons huis te verbouwen naar een duurzame woning.

Mijn kinderjaren en jeugd heb ik doorgebracht in Radio Kootwijk waar ik samen met mijn oma de dorpsvergadering bijwoonde en steeds meer interesse kreeg in de politiek. Mede dankzij mijn opleiding als Verzorgende IG en later mijn opleiding tot cameravrouw kwam ik er achter dat ik mijzelf kan omschrijven als creatieve duizendpoot en een echte regeltante met talent voor organisatie. Tijdens mijn studie heb ik stage mogen lopen bij 055TV en mocht ik dankzij het programma 'Politiek Praatjes' de politiek in Apeldoorn op de voet volgen.

Vanaf 21 januari 2019 ben ik werkzaam als fractiemedewerker bij Groenlinks Apeldoorn. Ik zal mij bezighouden met het beantwoorden van de telefoon, post en email. Daarnaast zal ik ook zorgen dat alle afspraken bijgehouden worden in de agenda, het bijwonen van werkbezoeken. Tevens zal ik zorg dragen voor de Sociale Media zoals Facebook en de Twitterpagina van Groenlinks Apeldoorn. Daarnaast mag ik mijn organisatie-talent inzetten tijdens het organiseren van bijvoorbeeld de jaarlijkse uitreiking van de rode en groene lintjes.

Ik zal op de maandagochtend en donderdagochtend aanwezig zijn op het fractiekantoor.