In 1986 geboren en getogen in Ugchelen en vervolgens de grote overstap gemaakt naar het mooie Apeldoorn. De stad waar ik mij thuis voel. En dat heeft ermee te maken dat deze stad alles heeft. Het beste van alle werelden. De faciliteiten van een stad, maar wel midden in de natuur. Ik woon samen met mijn 3 dochters vlakbij de Mheen en ben binnen 10 minuten in het centrum, of binnen 10 minuten in het bos.

Naast Projectleider Diversiteit & Inclusie bij Wageningen University & Research ben ik ook ZZP-er met een eigen bedrijf. Deze combinatie vind ik mooi, want zo kan ik bij veel organisaties naar binnen kijken. Mijn expertise zit op het vlak van diversiteit en inclusiviteit.
Jezelf mogen zijn op je werk, maar ook in je stad of dorp, is voor mij de kern hiervan. Gedrag van mensen, van groepen, en hoe we iedereen gelijke kansen bieden is mijn drijfveer.

Deze kennis vertaal ik dan ook graag naar politiek. De balans zoeken tussen efficiëntie en mensgerichtheid. De balans tussen economie en duurzaamheid. Niet top-down, maar mensen ruimte en vrijheid geven is in mijn filosofie de mooiste weg.

Ik organiseer regelmatig bijeenkomsten over verschillende onderwerpen zoals beleid voor sekswerkers, racisme, huiselijk geweld, vrouwenkracht, discriminatie, etcetera. Dit doe ik namens GroenLinks Apeldoorn maar ook vanuit GroenLinks landelijk. Ik zit regelmatig met andere gemeentes of de tweede kamerleden om tafel om vanuit mijn expertise een bijdrage te leveren.

Wat ik wens voor Apeldoorn: vooruitgang. Een mooi ondernemersklimaat maar ook de menselijke maat en natuur in beeld houden. Een stad waar eenieder zich thuis kan voelen. Een groene gezinsstad én een jongerenstad. Wat mij betreft hoeft Apeldoorn niet te conservatief te handelen, ik hou wel van een beetje lef.