Lief, Leef, Samen, Duurzaam en Ontdekken, dat zijn mijn kernwaarden. Alles wat ik doe heeft te maken met die kernwaarden en op basis daarvan neem ik veel van mijn beslissingen.

Ik ben een geboren en getogen Apeldoornse en draag graag mijn steentje bij aan de stad. Ik ben een veelzijdige, betrokken vrouw, vooral gericht op mensen. Al jaren woon ik in De Maten in een fijne sociale straat met mijn man Arjan en kinderen Jenthe en Jannah. Ik vind het ontzettend belangrijk om bij te dragen aan een mooi(er) Apeldoorn en een mooie(re) wereld. Wanneer iedereen mee kan doen en ik mensen blij kan maken, ben ik het aller gelukkigst.

Toen ik als klein meisje een keer een schooluitje had naar het gemeentehuis en in de raadzaal zat, dacht ik: “Hier wil ik later werken.” Pas toen ik er daadwerkelijk plaats nam, herinnerde ik me dat weer. Ik vind dat echt heel leuk, hoe spannend dat soms ook is.
Sinds een paar jaar ben ik actief betrokken bij GroenLinks. GroenLinks past het beste bij mijn kernwaarden en bij wat ik belangrijk vind in de wereld. Na de verkiezingen in 2018 ben ik gestart als fractie-vertegenwoordiger. In oktober 2021 mocht ik het stokje overnemen van Rachel en ben ik raadslid geworden.

Naast GroenLinks ben ik werkzaam bij Buddy to Buddy Apeldoorn. Onze missie is dat mensen op deze wereld maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn. Wij koppelen nieuwkomers aan Apeldoorners op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses om 4 maanden met elkaar op te trekken. Door jouw wereld open te stellen voor de ander vergroot je niet alleen de wereld van de nieuwkomer, maar ook die van jezelf. Want één persoon kan heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan.
Maar ik mag ook regelmatig bij Plek
 als host aan het werk. Een plek waar verschillende ondernemers werken aan een circulaire wereld.

Ik gun ons allemaal een mooi, groen en eerlijk Apeldoorn. Een Apeldoorn waar de lucht schoon is, meer groen in de wijken, dorpen en tussen de bedrijven. Een Apeldoorn waar mensen bewust omgaan met de aarde, groene keuzes maken. Een Apeldoorn waarin we met zachtheid en respect met elkaar omgaan. Dat we omkijken naar elkaar. Een Apeldoorn waarin iedereen zich veilig en welkom voelt. Hier draag ik heel graag mijn steentje aan bij.