Gedreven, betrokken, initiatiefrijk en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die mij kenmerken. Getrouwd met Randy, moeder van twee jongvolwassenen (Carlijne en Lars), dochter, vriendin, ondernemer, buurtgenoot … welke rol ik ook vervul en waar ik ook ga, ik wil altijd graag een bijdrage leveren in kennis, ervaring, tijd en energie als het gaat om mens, maatschappij en milieu.

Sinds het derde kwartaal van 2016 leverde ik een bijdrage aan de fractie van GroenLinks Apeldoorn als steunfractielid en was ik bij de meeste raadsvergaderingen en politieke markten wel te vinden. Het fractiewerk vond ik zo interessant en waardevol dat ik me toen kandidaat heb gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 - 2022. Na de verkiezingen ben ik geïnstalleerd als raadslid. Gedurende de eerste 1,5 jaar ben ik fractievoorzitter geweest van een fijn team van warme en betrokken mensen. 

In oktober 2021 heb ik afscheid genomen van de raad, omdat ik de politiek niet meer kon combineren met een groeiende onderneming. Sindsdien ben ik betrokken gebleven bij de fractie in de rol van steunfractielid. Ik ondersteun de fractie waar ik kan en ik denk mee op uiteenlopende onderwerpen en ontwikkelingen. Dat zal ik ook in de nieuwe raadsperiode 2022 - 2026 met veel liefde doen.