Ik ben Johan van der Bruggen, 32 jaar en ik woon al een aantal jaar met veel plezier in Beekbergen. Hier woon ik samen met mijn partner en hond en geniet ik iedere dag weer van de mooie bossen en uitgestrekte heide. Hier kan je me dan ook vaak wandelend of hardlopend aantreffen. Het wonen en leven in deze groene omgeving geeft mij mede de nodige energie voor mijn werk als ambtenaar bij het ministerie van Justitie en Veiligheid in Den Haag.

Naast mijn werk vind ik het belangrijk om ook lokaal maatschappelijk betrokken te zijn. Ik stel me verkiesbaar voor GroenLinks omdat ik geloof dat, juist in deze corona tijd met veel polarisatie en mensen die elkaar de maat nemen, het van uiterst belang is om verbinding te blijven zoeken door begripvol naar elkaar te luisteren en in gesprek te blijven. Zeker op lokaal niveau ligt hier een belangrijke verantwoordelijk voor de gemeente om te zorgen voor een begrijpelijke, open en toegankelijke overheid waar de menselijke maat centraal staat. GroenLinks Apeldoorn staat hiervoor en zoekt continu die verbinding met de inwoners van Apeldoorn.

Daarom zet ik mij als kandidaat op de kieslijst van GroenLinks er graag voor in om met elkaar de gemeenschappelijke uitdagingen aan te gaan en te zorgen voor een toekomstbestendige, duurzame en sociale gemeente waar iedereen zich thuis voelt.