Al in de jaren ’70 werd ik door vogelliefhebbers op sleeptouw meegenomen in de natuur. Ik kom er nog altijd graag. Natuur geeft rust. Natuur brengt de mens terug naar de basis. Daarom dienen we de natuur te beschermen. Veel kinderen komen er te weinig, groeien op tussen beton. Kinderen moeten meer in de natuur komen.

In de jaren ’80 zag ik, tijdens die economische crisis, hoe onrechtvaardig de welvaart is verdeeld. Mijn politieke interesse was gewekt en ik sloot mij aan bij een van de voorloper-partijen van GroenLinks. Opkomen voor een eerlijker verdeling zit mij in het bloed. Net als leven in een gezonde wereld. Welzijn is belangrijker dan welvaart. Van heel veel geld word je niet gelukkiger, van te weinig geld word je wel ongelukkig. Dus hebben we een eerlijker verdeling van vermogens nodig, het verschil tussen arm en rijk is veel te groot.

Alle mensen moeten gelijke kansen krijgen én daarbij worden geholpen. Daarom kies ik voor GroenLinks en sta ik voor GroenLinks Apeldoorn op de kieslijst. Op plaats 13. Helpt u mij zorgen dat dit geen ongeluksgetal is?