“Laten we in gesprek gaan” is de titel. Dat in gesprek gaan lukt door Corona nu niet op de door ons gewenste manier: een gesprek van mens tot mens. Via de flyer wordt de lezer daarom opgeroepen om digitaal in gesprek te gaan via: groen.li/gesprek 

Is dat geen verspilling van materiaal? Het papier van de flyer is van FSC-hout en de inkt is van biologisch grondstoffen. Geen campagne voeren was ook geen optie. We proberen ook nog veel met online campaigning. 

Van de flyers hebben we een ongeadresseerde en een geadresseerde variant. Totaal ca. 12.500. Sommige bezorgers zijn al klaar, anderen zijn nog bezig. Op 20 november is alles bezorgd.

26 Bezorgers! Het is geweldig dat zoveel leden van GroenLinks op onze oproep hebben gereageerd en dat ook zij de urgentie inzagen van het uitdragen van onze ideeën:
·         vóór een beter klimaat
·         het bestrijden van ongelijkheid
·         de herwaardering van de publieke sector
·         voor een inclusieve samenleving.

Nogmaals: het is fantastisch dat zoveel mensen willen helpen, allemaal alvast heel erg bedankt daarvoor! Hopelijk willen jullie vaker helpen…

Het zou zo fijn zijn wanneer we elkaar een keer fysiek kunnen ontmoeten, dat we een keer wederwaardigheden met gelijkgestemden kunnen uitwisselen. Hopelijk kan dat in het voorjaar. Gewoon gezellige GroenLinksers!

Drukwerk door de bus

Voor wie er nu niet bij kon zijn: er zijn genoeg mogelijkheden, nu en in de toekomst, om binnen GroenLinks Apeldoorn te helpen. Online campaigner kan nu al!

Na de jaarwisseling komt er wel wat nieuws…. (Corona maakt alles onzeker).

Onze beweging groeit en groeit. Groei ook mee!

Namens het campagneteam,
Hans Wijering, campagneleider