Dank!

Bijna zeventien jaar heeft Margien de Vries zich met hart en ziel ingezet voor GroenLinks en de Apeldoornse samenleving. Daar is het bestuur en de fractie haar erg dankbaar voor. Daarom heeft de fractie haar een afscheidsfeestje aangeboden.

In diverse rollen heeft Margien een grote bijdrage geleverd aan het werk binnen en buiten de fractie van GroenLinks. Kenmerkend daarin waren haar verbindende rol, haar kennis en geheugen en haar tomeloze inzet. Zij was een graag geziene gast binnen de samenleving en binnen de politieke arena. Haar vertrek konden we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Om onze waardering aan haar te laten blijken heeft de fractie een afscheidsfeestje aangeboden. De opkomst was groot en het feestje was erg gezellig.

 

Zowel vertegenwoordigers vanuit de lokale politiek alsmede vanuit de Apeldoornse samenleving hebben afscheid genomen van Margien. Er waren vele cadeaus, liefdevolle woorden, warme handen en te midden van haar gezin en met haar kleindochter op de arm straalde Margien van oor tot oor. Hieronder Margien haar dankwoord. Tot slot willen wij als bestuur en fractie en zeker ook namens al onze leden Margien van harte bedanken voor alles wat ze voor ons betekend heeft en wij wensen haar een stralende toekomst en zullen haar zeker niet uit het oog verliezen!

Dank!
door Margien de Vries

 

Na bijna 17 jaar GroenLinks Apeldoorn heb ik op vrijdag 1 februari afscheid genomen. Nadat ik eind oktober 2018 mijn afscheid had aangekondigd heb ik de tijd tot 1 februari 2019 gebruikt om dingen af te ronden, los te laten en over te dragen aan Anoek. Dit voelt goed!

 

De fractie had een geweldige verrassingsborrel in SamSam voor me georganiseerd. Wat een warmte en verbinding heb ik daar mogen voelen. Ik gloei nog na! De mensen in en rond de politiek: het voelt als een soort familie en een warm bad. Maar na al die jaren hectiek is het nu tijd voor verandering. Eerst even niksen en een beetje “ontgroenen”, daarna hoop ik dat er een leuk klein baantje op mijn pad komt.

 

Uit de grond van mijn hart wil ik iedereen waarmee ik prettig heb samengewerkt bedanken. Ik voel me een rijk mens, het waren mooie jaren! Een speciaal woord van dank voor mijn fractieleden voor de toffe samenwerking en die me zo’n geweldig afscheid hebben bezorgd.

 

Voor wie contact wil houden: ik ben te vinden op LinkedIn, Facebook en Instagram. Maar het liefst spreek ik af bij een fijn kopje koffie.

 

Tot ziens!
Margien