Alles is anders ...

Alles is anders in deze tijd. We werken thuis, geven kinderen thuis les, volgen lessen digitaal en houden overal afstand. Wat doet dat met jou? Voor sommige mensen zijn het hele grote veranderingen, voor anderen minder. Maar hoe dan ook, bijna alles doen we nu op een andere manier.

Ook bij de fractie en het bestuur gaat het anders. Bijeenkomsten zijn afgelast en vergaderen doen we digitaal. Heb je gezien dat de gemeenteraad ook digitaal vergadert? Je kunt het vanaf je eigen pc allemaal volgen op apeldoorn.parlaeus.nl.

En als het goed is vindt de besluitvorming binnenkort ook digitaal plaats. De Eerste Kamer heeft op dinsdag 7 april ingestemd met de spoedwet die hiervoor nodig is. Belangrijk blijft daarbij natuurlijk dat het goed geregeld is dat iedereen kan volgen wat er gebeurt en kan inspreken.

Gezond blijven en naar elkaar omzien, is wel de belangrijkste boodschap in deze tijd. Dus laten we ons allemaal aan de richtlijnen houden, zodat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen ontmoeten en we onze familie en vrienden weer kunnen omarmen.

 

Hartelijke groet,
Marieke Gorkink, bestuursvoorzitter a.i.
Danny Huizer, fractievoorzitter