Op de middelbare school is mijn interesse begonnen voor wat er met het milieu en de natuur gebeurt. Tijdens mijn studietijd in Wageningen werd ik politiek actief in de SP. Inmiddels ben ik ook 25 jaar lid van het VVM-netwerk van milieuprofessionals. Momenteel als voorzitter van een groep professionals actief in de milieueffectrapportage. Daarnaast was ik de afgelopen vier jaar voorzitter van het Broodfonds Deventer-Haven.

Al jaren ben ik een grote supporter van GroenLinks, deze zomer heb ik de knoop doorgehakt en ben ik lid geworden. Als voorzitter van GroenLinks Apeldoorn wil ik een bijdrage leveren aan het versterken van de afdeling en de profilering van GroenLinks. Ik hecht belang aan een goede samenwerking tussen bestuur, fractie en diverse commissies. Ik wil mij inzetten voor het versterken van de binding van onze leden aan de partij en het vergroten van het aantal leden.

Volgend jaar het aantal zetels in de raad uitbreiden is een mooie uitdaging voor onze partij. Dat gaat lukken als we doorgaan op de ingeslagen weg en blijven verrassen. Onze rode sociale kant mogen we beter over het voetlicht brengen. Ik zie andere partijen onze standpunten over klimaat en milieu overnemen. Dat is mooi, maar voor GroenLinks is het belangrijk om ons te blijven profileren en onderscheiden.