Mijn naam is Eva Siebelink. In 1986 ben ik geboren en getogen in Ugchelen, en vervolgens verhuisd naar het grote en mooie Apeldoorn. De stad waar ik mij thuis voel. En dat heeft ermee te maken dat deze stad alles heeft. Het beste van alle werelden. De faciliteiten van een stad, maar wel midden in de natuur. Ik woon samen met mijn man en 3 dochters in Brinkhorst en ben binnen 10 minuten in het centrum, of binnen 10 minuten in het bos.

Naast Projectleider Diversiteit & Inclusie bij Wageningen University & Research ben ik ook ZZP-er met een eigen bedrijf. Deze combinatie vind ik mooi, want zo kan ik bij veel organisaties naar binnen kijken. Mijn expertise zit in organisaties verder helpen. Slim organiseren, verantwoordelijkheden op de juiste plek en communicatie. Ook word ik regelmatig ingezet als het gaat over inclusiviteit en gender issues. Deze kennis vertaal ik dan ook graag naar politiek. De balans zoeken tussen efficiëntie en mensgerichtheid. De balans tussen economie en duurzaamheid. Niet top-down, maar mensen ruimte en vrijheid geven is in mijn filosofie de mooiste weg.

Wat ik wens voor Apeldoorn: vooruitgang. Een mooi ondernemersklimaat maar ook de menselijke maat in beeld houden. Een stad waar eenieder zich thuis kan voelen. Een gezinsstad én een jongerenstad. Wat mij betreft hoeft Apeldoorn niet te conservatief te handelen, ik hou wel van een beetje lef. Als steunfractielid hoop ik de aankomende periode kritisch met de fractie mee te kunnen kijken en een goed beeld te krijgen van hoe de gemeentelijke politiek werkt.