Nieuws gefilterd op niets

Van de voorzitter...

Als bestuur willen wij jullie als belangstellenden eens per ongeveer twee maanden laten weten wat de onderwerpen zijn waar wij in die periode aan hebben gewerkt. Wij doen dat in de vorm van een brief van de voorzitter. Dit is de tweede editie.

Lees verder

Wie nomineer jij voor een groen lintje?

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op donderdag 6 juni voor de vijftiende maal de groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven.

Lees verder

Bedankt voor je stem en je vertrouwen

Afgelopen week heeft GroenLinks heel veel stemmen gekregen bij de Provinciale Staten verkiezingen. Ruim een verdubbeling t.o.v. 2015. In Apeldoorn met in totaal 162.423 inwoners was de score als volgt:

  • 2015: 3058 stemmen (5,1%) - opkomst 48.6%
  • 2019: 7629 stemmen (10,5%) - opkomst 57.4%
Lees verder

Houtrook

In juni hebben wij een eerste bijeenkomst gehad met diverse geïnteresseerden over het thema houtrook. Mike schreef daar toen dit blog over. Op dinsdag 19 februari hebben wij een vervolgavond georganiseerd waarin we hebben teruggekoppeld welke zaken wij hebben onderzocht.

Lees verder

Huis-aan-Huis 9 maart

De campagne voor de provinciale verkiezingen loopt op zijn eind. We zijn al van januari af bezig geweest met Huis aan Huis acties. Op 9 maart kregen we een delegatie van de Provinciale lijst en Dwars op bezoek om ons bij te staan (en ze kwamen met de bus, zie de foto's!).
Lees verder

Uitreiking Groen Lintje aan Marc Veenhuizen

In 2019 hebben wij wederom tussentijds een Groen Lintje uitgereikt. Marc Veenhuizen heeft deze gekregen omdat hij tijdens zijn 15-jarige dienstverband bij de gemeente Apeldoorn zich met volle overtuiging heeft ingezet om van afval naar grondstof te komen. 

Lees verder

Pagina's